Få din ultralydsscanning i København

Ultralydsscanning er noget alle gravide skal igennem under hele deres graviditet. Klinik Hedegaard tilbyder avancerede ultralydsscanninger gennem hele graviditeten. Vi råder over meget avancerede scannere, som kan give billeder med meget høj opløsning og klinisk præcision.

Scanningerne udføres i et tæt samarbejde i mellem speciallægerne. Morten Hedegaard og klinikkens erfarne jordemødre, som begge har en specialiseret efteruddannelse i scanningsteknik.

 

Klinik Hedegaard tilbyder dig en ultralydsscanning i København – Igennem alle stadier i graviditeten

Ved hjælp af lydbølger også kaldt for ultralyd, er det muligt at danne billeder af stort set hele den menneskelige krop. Man har hovedsageligt brugt disse scanninger til at se menneskes indre organer for at undersøge eventuelle skader, eller ved tjek-op. Men i dag bruger vi ultralydsscanninger til mere en bare organer, det bliver også brugt til blandt andet graviditeter og blodtilførslen i dine blodårer. Ultralyd kan nemlig også bruges til at undersøge bevægelser i hjertet og strømninger i blodet, såvel som blodårer (arterier og vener), hvorved undersøgelsen bliver dynamisk. Dermed bliver en ultralydsscanning brugt til de vigtigste medicinske undersøgelser i dag.

 

Ultralydsscanning

Priser på en ultralydsscanning hos os:

Hvis du er henvist af egen læge, er behandlingen gratis. Hvis du ønsker en scanning på eget initiativ, eller hvis du ikke er omfattet af den danske sygesikring, skal du selv betale.

Se prisliste her