Kirurgisk Abort i København

 

Overvejer du at få foretaget en kirurgisk abort i København? Så kan du trygt henvende dig direkte i vores klinik. Hos os behøver du ikke en henvisning fra din egen læge.

 

Indtil uge 9 (det vil sige til og med uge 8+6) kan man enten vælge medicinsk abort eller kirurgisk abort, men vi anbefaler normalt medicinsk abort.
Efter uge 9+0 og før uge 12+0 foretages abort oftest som en kirurgisk abort og foregår som regel på hospital.

Da kirurgisk abort er omfattet af en operation, videresender vi dig til et hospital for at få dette gjort.

 

Klinik Hedegaard udfører Kirurgisk Abort i København

Grunden, til at indgrebet typisk ikke laves før uge 7, er, at fosteret er for lille, og det er dermed ikke nødvendigt med så stort et indgreb. Hvis du er længere end 12 uger henne, skal du have en særlig tilladelse for at kunne få udført en kirurgisk abort i København og i resten af Danmark.

Da en kirurgisk abort omfatter en mindre operation, vil vi sørge for at det bliver så skånsomt for dig så muligt. Hospitalet kan dermed anbefale en forbehandling før indgrebet med 2 tabletter Cytotec. Du kan enten synke pillerne eller lægge dem op i skeden som stikpiller. Pillerne blødgør dermed din livmoderhals og nedsætter dermed risikoen for komplikationer under selve indgrebet.

Fremgangsmåde for en Kirurgisk Abort i København på Klinik Hedegaard

Den kirurgiske behandling foregår i kortvarig fuld bedøvelse på det valgte hospital. Her vil det være efter det enkeltes hospitals skema du skal følge.

Ofte vil skemaet være følgende: Du skal møde op fastende til din aftalte tid. Efter du er blevet bedøvet, og bedøvelsen har fået sin virkning vil det kirurgiske indgreb blive udført. Hvis du har lyst til at vide mere om indgrebet kan du se mere på sundhed.dk.

Selve indgrebet tager ca. 10 min. Efter indgrebet vil du blive på hospitalets opvågnings afdeling, indtil du er klar til at tage hjem. Dette kan være en indlæggelse på mere eller mindre 2-4 timer.

 

kirurgisk abort

Er du interesseret i at vide mere om medicinsk abort

Hent detaljeret patientvejledning, hvor du bl.a. kan læse om, hvordan behandlingen foregår, om forskellen mellem medicinsk og kirurgisk abort og om fordele og ulemper ved de to typer af provokeret abort.

Priser på en Kirurgisk Abort i København

Hvis du er omfattet af den danske sygesikring, er behandlingen gratis. Hvis du er udenlands statsborger og ikke er omfattet af dansk sygesikring, skal du selv betale behandlingen. Se prisliste her.