Alle gynækologiske behandlinger

Klinik Hedegaard tilbyder alle essentielle gynækologiske behandlinger inden for gynækologi, graviditet, fertilitet og abort.

Vi tilbyder en en sammenhængende og integreret behandling, hvor det lægefaglige og det jordemoderfaglige går hånd i hånd. Vi er et tæt fagligt team, som kender hinanden gennem mange års samarbejde, først på Rigshospitalet og nu i Klinik Hedegaard.

Vi står klar til at tage imod dig og dine behov, derudover er vi også klar med rådgivning hvis du skulle have behov for dette. Du vil altid være i trygge hænder hos os!

 

Hos Klinik Hedegaard er vi er et sammentømret team, der kender hinanden gennem mange år sammen på Rigshospitalet. Vi tilbyder vores patienter en integreret behandling med både en høj lægefaglig og jordemoderfaglig service. Herunder vil du kunne læse mere om os og hvad vi kan tilbyde dig!

 

Gynækologiske Behandlinger  Gynækologiske Behandlinger

 

Har du brug for mere information eller skulle du sidde med spørgsmål så er vi klar til at hjælpe dig! Se vores kontakt informationer over i boksen til højre!

 

Lokation

Klinik Hedegaard ligger centralt i hjertet af København, lige ved Østerport Station. Dette gør det til en idel klinik i forhold til transport og lokation. Så lige meget om du kommer fra indre København eller du har taget langvejsfra – står vi klar til at tage i mod dig!